Tartalom betöltése...

Szervíz

Több mint 150 hivatalos Beretta márkaszerviz biztosítja a gyors, rugalmas és magas színvonalú szerviz szolgáltatást Magyarországon.
 

A Beretta szerviz hálózat magában foglal több Szervizközpontot, akik a legnagyobb szakértelemmel és alkatrész bázissal rendelkeznek illetve kiszolgálják az adott régiót és szervizeseket alkatrészekkel. Az összes Szervizközpont jogosult a beüzemelésre és szervizelésre, illetve a Beretta termékekkel kapcsolatos garanciális problémákkal és szervizeléssel összefüggésben lévő ügyek intézésére illetve közbenjárására.

Könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső Beretta Márkaszerviz partnerünket, amennyiben az alábbi mezőket kitölti.
 

Kategória
Megye/Budapest
Település


Minden egyes Beretta Márkaszerviz partner szigorú elvárásoknak és követelményeknek kell megfeleljen, hogy csatlakozhasson hálózatunkba és folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk őket annak érdekében, hogy Önöknek egy magas minőségű szolgáltatást biztosítsunk.


A Beretta Márkaszervizek minden egyes emberét, rendszeresen továbbképzésben és oktatásban részesítjük a termékekben bekövetkezett változásokkal és újdonságokkal kapcsolatban.


A Beretta Márkaszervizek kizárólag eredeti (Beretta által beszállított) alkatészekkel dolgoznak.


Minden Beretta Márkaszerviznek kötelessége 24 órán belül kiszállni a bejelentés után a megadott címre, fűtési szezonban, amennyiben a fűtőkészülék a hibából adódóan leállt.


Az Önök visszajelzése nagyon fontos és elengedhetetlen számunkra a szervizekkel kapcsolatban, hogy ezáltal is emelni tudjuk szolgáltatásunk színvonalát. Amennyiben meg szeretné osztani velünk pozitív illetve negatív tapasztalatait a Beretta Márkaszervizekkel kapcsolatben, kérem lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen: info@beretta.hu

TERMÉKKATALÓGUS

Copyright 2014 Beretta International, Riello Group:
Riello Spa Magyarországi Fióktelepe
1139 Budapest, Váci út 95.
Tel.: 06 1 339 9069 – Fax: 06 1 320 0578
info@riello.hu