Tartalom betöltése...

Márka

A MÁRKA

A Beretta, a hagyományainak megfelelve néz a világ állandó változásai elé, eközben megőrzi értékeit és saját elhivatottságát a háztartási fűtés területén. Azért, hogy válaszolhasson a szükséges műszaki fejlesztési igényekre, a know how-nak és a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával. A cél, hogy a Beretta vezető márka maradjon a háztartási fűtésben, ezért mindig rendszerben gondolkozik, harmóniában marad a minket körülvevő környezettel, gondoskodik a minden nap termékeit használó millió végfelhasználó otthoni kényelméről és a mindenkinek életet adó bolygónk egészségéről.

BERETTA

A Beretta mérnökei több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a lakossági fűtő rendszerekben. Törekedés a kiválóságra és a folyamatos fejlesztésekre, amelyek jellemezték mindig is a márkát és így több millió otthon komfort igényét szolgálja ki. Ma a Beretta folyamatosan növekedő trended mutat a lakossági fűtés szektroban és az új kihívásokat ugyanolyan elszántsággal és kötelesség tudattal kezeli, mint kezdetben. Ugyanis a termékek kiválósága és a háttér szolgáltatások magas minősége megmaradtak, mint a Beretta fő értékei. 

KIVÁLÓSÁG

A hosszú évek során szerzett, nagy tapasztalat, a lakossági fűtés szektorban, egy világszerte ismert márkává tette a Beretta-t, amely a minőség és fejlett technológia szinonimájává vált. Ma, akárcsak a kezdetekben minden aktivitásában törekedik a tökeletességre és kiváltképpen az állandó, körültekintő figyelemre, amely a Beretta alapvető hozzáállása termékekeihez és szolgáltatásaihoz.

LAKOSSÁGI KÉSZÜLÉKEK

Szakemberek a lakossági fűtés rendszerekben: ez a Beretta termékek küldetése. Napjainkban a Beretta megerősíti elhivatottságát, mint egyik vezető márka a lakossági fűtési szektorban és szembenéz új kihívásokkal. Ahhoz, hogy maximálisan megfelejen a fűtés-és használati melegvíz ellátás kiszolgálásának a közepes és nagy méretű rendszerek esetében is, mint iskolák, szállodák, sportpályák, a Beretta kifejlesztett egy komplett termékskálát, amelyek megoldást nyújtanak kis és közepes újépítésű létesítményekhez illetve régi épületek fűtéskorszerűsítéséhez egyaránt.

HATÉKONYSÁG

A lakossági fűtésre fektetett nagy hangsúly miatt, a Beretta portfolió leginkább olyan megoldásokat kínál, amelyek maximalizálják az energiahatékonyságot és az intelligens integrálását minden egyes kiegészítő energia forrásnak.

SZOLGÁLTATÁS

A Beretta ügyfél-központú szolgáltatásai  szakemberek hálózatát jelenti: közvetlenség, szakértelem, rugalmasság ezek a Beretta kulcsfontosságú értékei.  A Beretta, több mint 40 évvel azután, hogy  legyártotta az első fali gázkazánt, ma már világszerte ismert márka a lakossági fűtés területén. Nálunk egyet jelent a technológia és a minőség. Termékeinket értékesítjük a leányvállalatainkon, kereskedelmi partnereinken és OEM ügyfeleinken keresztül, több mint 30 országban, az összes kontinensen.

TECHNOLÓGIA

A Beretta mindig rendelkezett egy rendkívüli képességgel, azzal hogy előre látja a változásokat és gyorsan reagál ezekre, a kereslet fényében. Két példa erre: Beretta volt az első olasz cég, aki elkészítette a falra szerelhető gázkazánt, valamint - a Meteo kazán modellt - amely az első olyan falra szerelhető kazán, amely kifejezetten kültéri telepítésre lett kifejlesztve. A Beretta megoldások fókuszában az energia hatékonyság és a károsanyag kibocsájtások csökkentése szerepel, mindkettő környezetünk megóvásására és vásárlók millióinak komfort érzetének megszokott biztosítására irányul. A lakossági fűtésre fektetett nagy hangsúllyal, a Beretta termékpaletta inkább olyan megoldásokra koncentrál, amelyek maximalizálják az energiahatékonyságot, intelligens rendszerek, számos energiaforrásának összehangolásával.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A Beretta elkötelezettség konkrét, és megcélzott egy környezettudatos jövőt. Ezért a Beretta máris megfelel az "ERP-Ready" EU rendeletnek. Évek óta, teljesen elkötelezett a rendszer logikája mellett, amely egyesíti az intelligens használatát a megújuló energiaforrásoknak, így fenntartható, tökéletes harmóniát alkotva környezetünkkel.

TERMÉKKATALÓGUS

Copyright 2014 Beretta International, Riello Group:
Riello Spa Magyarországi Fióktelepe
1139 Budapest, Váci út 95.
Tel.: 06 1 339 9069 – Fax: 06 1 320 0578
info@riello.hu